ИмоТиТе

Неделя, 21:00 часа
Водещ: Христо Николов

Заради големия интерес кандидатури за наградите на Imoti.net ще се подават до 25 март

Снежана Стойчева, управител на Imoti.net, в „ИмоТиТе”, 21.03.2022г.

14:00 | 21 март 2022
Обновен: 14:04 | 13 май 2024
Автор: Даяна Попова

Кандидатстването за седмите годишни награди на имотния портал Imoti.net беше удължено заради големия интерес до 25 март. Този конкурс помага на потребителите да се ориентират и да изберат  компаниите, брокерите и строителни фирми, които работят коректно на пазара. Така популяризираме най-добрите в бранша. За нас е важно доверието на клиента и това е нашата цел. Това каза Снежана Стойчева, управител на Imoti.net, в предаването „ИмоТиТе” с водещ Христо Николов.

Категориите в надпреварата са 13 на брой, а най-много са кандидатите в категория агенция за недвижими имоти на годината. Победителите се избират чрез гласуване на жури и на потребители, които попълват специален онлайн формуляр.

Сред останалите категории е брокер недвижими имоти на годината, където също имаме много кандидати. Друга много интересна катерогия е за сайт на фирмите за недвижими имоти, като един от критериите за определяне на победителя е колко разпознаваем в интернет е този сайт.

„Оценяваме също имот на годината. Тук могат да кандидатстват дори и собственици на имоти”.

Важни за класирането са финансовите резултати на компаниите, развитието им, както и социалният им живот, тоест рекламата и активността им в социалните мрежи, социалната й ангажираност и обученията, които организира.

Церемонията по награждаване ще бъде през месец май.

Още за годишните награди на портала Imoti.net може да видите във видеото.

Всички гости на предаването „ИмоТиТе” може да гледате тук.