В развитие

Всеки делник от 12 до 14 часа и от 18 до 20 часа
Водещи: Вероника Денизова и Делян Петришки

Ключовото значение на вътрешнофирмената структура за пазарния успех

Ивайло Илиев, управляващ съдружник във Forteam, В развитие, 30.05.2017

13:32 | 30 май 2017
Ивайло Илиев, управляващ съдружник във Forteam по време на интервю за Bloomberg TV Bulgaria след Клуб Инвестор БГ в Кепитал Форт, София. 30 май 2017. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
Ивайло Илиев, управляващ съдружник във Forteam по време на интервю за Bloomberg TV Bulgaria след Клуб Инвестор БГ в Кепитал Форт, София. 30 май 2017. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Болките на растежа са тези сигнали, които показват, че компанията е пораснала по-бързо, отколкото има капацитет да управлява този растеж. Важно е предприемачите да ги вземат предвид.

Това каза в интервю пред журналиста от Investor.bg Радина Колева, излъчено във „В развитие“ с Велко Каменов Ивайло Илиев, управляващ съдружник във Forteam. Илиев се включи на живо в ефира на Bloomberg TV Bulgaria от организираната от Investor.bg конференция Клуб Инвестор Предприемачество, на 30 май в София.

„Предприемачите трябва не само да следят конкуренцията и да следят какво се случва с продуктите им, а също така да се обърнат навътре в компанията си и да видят какво могат да подобрят във вътрешната си структура, за да бъдат по-успешни“, посочи още Илиев.

„Когато конкуренцията има съизмерими продукти с вашите, когато играете на един и същи пазар, когато не може да имате конкурентно предимство просто през по-добрия продукт, то тогава вие печелите с инфраструктура и вътрешна ефективност“, добави той.

Вижте цялото интервю (в първата част на видетото, а във втората е интервю с Валери Петров):

Четете още: Качествата в една компания, търсени от инвеститорите, Валери Петров, Axxess Capital

Четете още: Защо 90% от компаниите фалират за 5г.

Генерален партньор на Клуб Investor.bg - Предприемачество е Пощенска банка. Събитието се провежда с подкрепата на FORTEAM, iuvo Group, MAXI Club, Индустриален Холдинг България, ЕЛАНА Финансов Холдинг, Sirma Group и Мedical Dent.