Какви са мъжките модните тенденции за 2023 година?

14:09 | 30 март 2023
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Teodor.bg
Снимка: Teodor.bg

В мъжката мода всяка нова година носи водещи тенденции, част от които са напълно иновативни, докато други са запазени от изминалите сезони, напомнят от Теодор. Ако се чудите кои трендове бележат настоящата година, с какво се характеризират и как определят мъжката мода, то екипът на онлайн магазин за мъжки дрехи българско производство Teodor дава повече информация по темата. Какво ще срещнете в каталозите на сайтовете за мъжка мода?

Най-актуален стил през 2023 година според експертите от Теодор

Определено през изминалата 2022 спортното облекло беше водещо, напомнят от Теодор. Съчетанието на спортни и елегантни дрехи несъмнено ще се запази, защото така наречената тенденция за визии в smart casual, са свежи, интересни, елегантни и същевременно удобни. За тези от вас, които искат да комбинират успешно формалното с кежуал облеклото, могат да бъдат сигурни, че този избор не само ще удовлетвори собствените им очаквания, но и ще ги превърне в представители на съвременната мода, коментират от Teodor. Можете умело да съчетавате спортни панталони със сако и риза. Съчетанието между панталон чино и суитшърт в по-голям размер също е актуална и предпочитана възможност, споделят от TEODOR.BG.

Изцяло дънкова визия също е модна тенденция, предадена през последните няколко сезона, отбелязват от Теодор. Този начин на обличане беше много популярен през началото на 21-и век. Можете да си създадете комплект от различни модели деним дънки, ризи и якета.

Още в началото на пролетно-летния сезон се забеляза и присъствието на карето, което със сигурност е вечната класика, напомнят от Teodor. Ще срещнете тази модна тенденция при спортно-елегантните костюми, аксесоарите, ризите и дори обувките.

Кои са най-модерните цветове през 2023 година според онлайн магазин Teodor?

Ако искате да сте актуални този пролетно-летен сезон, то може би следващите нюанси, предложени от екипа на Теодор, ще участват във вашия гардероб като нови попълнения:

  1. Viva Magenta 18-1750 – определен за цвят на годината, няма как това интересно и интензивно предложение да не присъства активно в мъжката мода, коментират от Теодор. Комбинацията между червено и пурпурно определено заслужава овациите и ще участва активно не само в пролетно-летните колекции на световноизвестните марки, но и в есенно-зимните. Експертите от Теодор напомнят, че Viva Magenta 18-1750 ще ви помогне да изпъкнете и се съчетава отлично с неутрални цветове.
  2. Огнено червено – ярките цветове са на мода през текущия сезон, споделят от Teodor. Ще откриете много наситени нюанси, които ще бъдат част от модните тенденции и дизайните на качествено облекло в цял свят, но огнено червеното определено ще е сред активните представители. Този цвят създава отличен контраст с черно, бяло и тъмнокафяво, напомнят от Teodor.
  3. Very Peri – определен за нюанс на 2022, това интересно съчетание между синьо, лилаво и червеното ще запази своите позиции и занапред. Ще откриете много спортно-елегантни и формални облекла, изградени от свежото усещане, което Very Peri носи.