Как да направим първия си bet365 мобилен залог на спорт?

21:27 | 16 май 2022
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Nostrabet
Снимка: Nostrabet

Букмейкърите извървяха дълъг път на развитие и вече са на светлинни години от това, което помним преди 10-20 години. Физическите пунктове за спортни залози останаха в миналото, а залагащите масово се настаниха в онлайн пространството, където за секунди правят залози без да губят излишно време в придвижване. Още по-добрата новина е, че букмейкърите масово предлагат възможност за залози директно през вашия мобилен телефон. Такъв е случаят и с възможността да направите Bet365 мобилен залог за отрицателно време. Бет365 е един от най-авторитетните брандове на пазара и не е изненада, че се придържа към най-високите стандарти и в мобилните залози. В следващите редове ще ви запознаем как да направите първия си мобилен залог на спорт в Бет365 – през какви стъпки трябва да преминете и за какво следва да внимавате.

Ако до момента не сте се регистрирали в Бет365, то ще можете да го направите директно през вашия телефон. За целта ще трябва да посетите сайта на Бет365 и да се насочите към формата за регистрация, където да попълните стандартни лични данни. В рамките на секунди до няколко минути вече ще сте създали бързо и лесно своя акаунт, в който ще можете веднага да влезете и да направите първия си залог. За да направите залог обаче, вие ще трябва да направите първи депозит по сметката си. Това може да стане по различни канали за разплащане, които ще ви бъдат предложени от букмейкъра. Имайте предвид, че вашият първи депозит е пряко обвързан с началния бонус за спорт, който бихте могли да грабнете. Затова преценете внимателно каква сума ще депозирате по сметката си, за да можете да се възползвате пълноценно от бонусите на Бет365.

След като направите първия си депозит и сте заредили пари в сметката си, то можете да се насочите и към първия си мобилен залог на спорт. За целта влизате в спортната секция на Бет365 и набелязвате събития, на които искате да заложите. След това избирате даден пазар и кликвате върху коефициента, на който искате да заложите. Букмейкърът веднага ще ви извади електронен фиш, на който можете да въведете каква сума искате да заложите. Към вашия пазар могат да се добавят и други пазари и да направите мулти залог. Освен това можете да изберете и какъв тип залог да направите – в права колонка или пък даден вид система, с която да се предпазите в случай, че не познаете някое от събитията.

Когато въведете сумата, която искате да заложите, то Бет365 веднага ще ви изчисли потенциалната печалба, която можете да постигнете. След това остава да потвърдите залога и няколко секунди по-късно вашият залог ще бъде приет. Процесът от самата регистрация в Бет365 мобиле, през депозита, до първия ви залог ще ви отнеме не повече от няколко минути. Именно затова играта през мобилно устройство в Бет365 е предпочитана от играчите. Бързината и лекотата, с която се извършват залози в Бет365 мобиле, печели все повече фенове и смело можем да кажем, че това е бъдещето.

Важно е да отбележим, че освен през мобилната версия на Бет365, вие можете да се възползвате и от мобилното приложение на букмейкъра. Брандът предлага апликации както за телефони с операционна система Android, така и за iOS. Приложението за Android ще откриете директно на сайта на компанията и трябва да го изтеглите от там, тъй като го няма налично в маркета на вашия телефон. Инсталацията става изключително бързо и лесно и няма да имате затруднения. При iOS пък можете да свалите приложението както от сайта на Бет365, така и директно през App Store. Чрез мобилното приложение на Bet365 ще имате още по-голямо удобство за онлайн залози.