BBCODE бонус код за bet365 - Как да го използваш?

10:47 | 8 март 2022
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
BBCODE бонус код за bet365 - Как да го използваш?

Едно от любимите неща на почитателите на залозите са бонусите. Именно затова и букмейкърите се съревновават на този терен, предлагайки разнообразни подаръци и стимули за своите абонати. Те могат да бъдат най-различни - задължителният стартов за нови регистрации, безплатен залог, безплатни завъртания на слот игрите, залог за събитие на живо и т.н. За някои от тях може да важи така нареченият промо бонус код. Става дума за поредица от букви, цифри или друг тип знаци, които придружават някои оферти. При въвеждането им в специални полета за тази цел, потребителите получават даден бонус или дори повишение към него. Пример за такъв е Bet365 промо код, който ще Ви отключи подарък. BBCODE е валиден за български играчи, но и за навсякъде, където Бет365 има лиценз. Има няколко стъпки, чрез които да се възползваме от дадения промо код. Нека вземем за пример такъв за нов клиент. Първо, трябва да влезете в сайта на букмейкъра и да изберете бутона „Регистрация“. След това се зарежда формата за създаване на нова сметка, която изисква попълването на определена информация. В едно от последните полета ще видите такова за въвеждане на бонус код. Точно там трябва да попълните своя BBCODE, но полето не е задължително и може да го оставите празно. Завършвате регистрацията, правите първия си депозит в раздела, в който да играете, и след това получавате своя бонус.

Освен, че биват предоставяни с начални бонуси, не е изключено и използването им при оферти за вече регистрирани клиенти на даден сайт за залози. Нямате право да ползвате кода повече от един път. Естествено, всяка промоция, включително тази с код, върви и с определени условия, с които трябва да се запознаем детайлно преди да се възползваме от тях. Повечето са свързани с определен брой превъртания на сума, залагане на коефициенти с точно определена минимална граница и други. Много често има и условия да не залагате на едни и същи събития с бонус средствата, да превъртите бонус сумата за определен срок, както и да знаете, че ако затворите вашия залог чрез cash out, той няма да се взима предвид към превъртяната сума. Отменени и анулирани залози също не се считат към условията на промоцията.

Спокойно можем да кажем, че Бет365 е сред лидерите по бонуси и промоции за своите клиенти. Можете за получите подаръци както при регистрация, така и за определен ритъм и количество на игра, по различен повод и други. Компанията е сред тези, които предлагат и любимия на всички "бонус без депозит". Също така въведе уникални промоции, една от които е ранно изплащане - ако футболният отбор, на който сте заложили поведе с два гола разлика, автоматично залогът Ви се брои за печеливш, независимо как свърши двубоят. Това важи и за някои баскетболни двубои от големи първенства, като тук вместо два гола разлика ранното изплащане е при 20 точки разлика. Същото важи и за големите турнири в тениса, където се играе 3 от 5 сета, а ранното изплащане е при повеждане с 2:0 сета. Има и друга екстра - връщане на залога, ако мачът завърши 0:0.

Британският букмейкър се развива най-бързо и гъвкаво на пазара и така можем да сме сигурни, че съвсем скоро ще можем да се въползваме и от други атрактивни бонуси и промоции, които ще намерим в портфолиото му.