Стартира кандидатстването за EGO Awards - Бизнес наградите на България

09:40 | 26 януари 2022
Обновен: 09:46 | 26 януари 2022
Автор: Антон Груев
Снимка: EGO Awards
Снимка: EGO Awards

Бизнес наградите на България - EGO Awards - отличават най-добрите постижения в обществения и бизнес живот, като обхващат всички индустрии в България. Лесният процес на кандидатстване, престижното жури и прозрачната методологията са сред най-отличителните аспекти на иновативните награди.

За успехите трябва да се говори

Последните години участието в бизнес награди се превръща във все по-силна стратегия, не само за големи корпорации, но и за малки и средни фирми, НПО и правителствени организации. Това е така, защото бизнесите все повече виждат конкурентното предимство, което спечелването на награди им дава.

Проучване на изследователския университет в Лестър, Англия, показва, че компаниите, спечелили награда, увеличават продажбите си със средно 77% спрямо сходни фирми без награда. Спечелването на награда също така допринася за по-висока разпознаваемост и авторитет на бранда, подсилване на работодателската марка и мотивиране на екипа. EGO Awards са чудесна възможност за бизнеса да покаже постиженията си и иновативността на своите продукти, услуги или стратегии.

Разнообразни категории за всички бизнес сектори

Шанс за отличие в EGO Awards имат както доказани на пазара компании, така и стартъпи, неправителствени организации, и публичния сектор. Категориите на наградите са разделени в 8 групи:

  • Компании и продукти (по сектори)
  • Управление и екипи
  • Иновации и развитие
  • Маркетинг и комуникации
  • Еко практики и Социална отговорност
  • HR и работодателска марка
  • Клиентско обслужване
  • COVID-19 ответна реакция

Пълна прозрачност

Методологията на EGO Awards е напълно прозрачна и се базира на 3 основни критерия: визия, иновация и резултати. След обявяване на победителите, проектите стават публични, включително и оценките от експертното жури.

Престижно жури

Кандидатурите ще бъдат оценявани от прецизно подбрано независимо жури, в състава на което влизат световно признати професионалисти с доказана експертиза и дългогодишен опит в своята област. Част от престижното жури на EGO Awards са банкерът Левон Хампарцумян, Добри Митрев - председател на Българска стопанска камара, Цветан Симеонов - председател на Българска търговско-промишлена палата, Мартин Гиков - изпълнителен директор на Фонд на фондовете, Саша Безуханова и много други признати експерти от българския бизнес и обществен живот.

“Много проучвания показват, че компаниите, които печелят бизнес награди увеличават продажбите си, засилват доверието към себе си, и повишават разпознаваемостта на работодателската си марка. Над 15 години организираме както български, така и международни бизнес награди и нашият опит го потвърждава - компаниите с награди доминират в своята индустрия. Неслучайно интересът към участието в бизнес награди в международен план расте експоненциално всяка година.

Създадохме EGO Awards, за да дадем публичност на най-добрите постижения в обществения и бизнес живот на България. Лесният процес на кандидатстване, експертното жури и прозрачната методологията ни дават увереността, че в бизнес наградите ще участват както утвърдени фирми, така и стартъпи, НПО-та и публичния сектор.”, коментира Ованес Ованесян, съосновател на EGO Awards.

За повече информация и регистрация, можете да посетите egoawards.bg.