„България Еър“ празнува 18-ия си рожден ден с -18% отстъпки на самолетните си билети

Авиокомпанията изпълнява полетите си при стриктни хигиенни и организационни мерки

11:34 | 4 декември 2020
Обновен: 11:35 | 4 декември 2020
Автор: Станислава Цветкова
„България Еър“ празнува 18-ия си рожден ден с -18% отстъпки на самолетните си билети

На днешния ден точно преди 18 години - 4 декември 2002 година, националният превозвач „България Еър“ изпълнява първия си полет по направлението София – Лондон – Париж – София. Днес авиокомпанията вече оперира до 24 директни дестинации в Европа, като поддържа две вътрешни линии, с които осъществява връзка между София, Бургас и Варна, а благодарение на десетките си партньори осигурява на пасажерите си възможност да посетят почти всяко кътче на земята.

Въпреки трудностите през настоящата година зарад здравната ситуация в света, авиотранспортът продължава да е един от най-безопасните и красиви начини да пътуваш. Мисията на „България Еър“ през тези 18 години винаги е била да доближи хората до техните цели, давайки им възможност да летят. Затова по повод 18-ия си рожден ден  националният превозвач на България е подготвил специални изненади за пътниците си.

На 4-ти, 5-ти и 6-ти декември, като комплимент към пасажерите, всеки може да се възползва от -18% отстъпка при резервация и закупуване на самолетни билети от авиокомпанията.

Всеки, който иска да използва специалната отстъпка, може да го направи като закупи своя билет през Центъра за обслужване на клиенти на callFB@air.bg или посети офисите на „България Еър“ във Варна, Шумен, както градския офис в София. През уикенда билети с -18% отстъпка ще могат да се резервират само през Центъра за обслужване на клиенти.

Тридневното промоционално предложение е само една от специалните изненади, които авиокомпанията е подготвила по повод важната си годишнина. Съвсем скоро „България Еър“ ще обяви и другите си изненади.

Информация за всички полети, които „България Еър“ изпълнява при стриктни хигиенни и организационни мерки, след щателна и дълбока дезинфекция с лицензирани препарати и UV лъчи,  може да откриете  тук. 

Всички самолети на националния превозвач са оборудвани със специални HEPA филтри, които обновяват постоянно въздуха по време на полет и го филтрират при температура от над 200 градуса по Целзий.

За допълнително спокойствие на пасажерите, на борда са подсигурени топла вода, сапун и дезинфектанти, а за да осигури максимална гъвкавост на всички пътуващи националният превозвач има удобна политика за безплатно презаверяване на вече закупени самолетни билети.  Повече информация за нея ще откриете тук.