Кристиано Роналдо е официален посланик на XTrade в програма за насърчаване на спорта и финансовата култура

Уникално и първо по рода си партньорство между световна футболна звезда и международна компания за финансови услуги в инициатива за развитието на спорта и финансовата култура в световен мащаб

16:33 | 25 март 2016
Автор: Магдалена Иванова
Кристиано Роналдо - снимка: Bloomberg
Кристиано Роналдо - снимка: Bloomberg

Кристиано Роналдо, четирикратният носител на Златната топка стана официален посланик на международният провайдър в онлайн търговията XTrade. Първото по рода си партньорство между световна футболна звезда и международна компания за финансови услуги XTrade е част от интернационалната програма за насърчаване на спорта и финансовата култура в световен мащаб.

Португалската звезда Кристиано Роналдо, един от най-добрите футболисти в света прие ролята на посланик на спорта и финансите за компания, световен провайдър на онлайн търговия, която позволява на потребителите да търгуват директно на световните финансови пазари. Тази сделка е огромна крачка за обединението на финансите и спорта в обща цел.

Това партньорство е уникално за индустрията, заяви Марк Лий, ръководител по операциите на XTrade: "За нас е чест Кристиано Роналдо да бъде наш партньор. Както той, така и ние се стремим да бъдем номер едно в нашата сфера. Партньорството на най-големият футболен талант в света, с най-иновативният онлайн провайдър за търговия на финансови продукти, ще подпомогне развитието на финансите и финансирането на талантливи футболисти, което ще разшири глобално и международното присъствие на Xtrade.”

Подкрепата на един от най-големите таланти в света, който насърчава образованието в сферата на финансите ще подтикне инвеститори и търговци да използват водещата платформа за търговия на финансовите пазари, предлагаща на клиентите си услуга от ново поколение, базирана на нов уникален интерфейс с пълна прозрачност и мигновено изпълнение на сделките.

Профилите на звездата в социалните медии са едни от най-посещаваните и с това партньорство, компанията цели да достигне до милиони потребители.

Кристиано Роналдо: "За да бъдеш най-добрия, трябва да бъдеш сред най-добрите ! Затова избрах партньорство с XTrade - една от водещите компании за онлайн търговия, предлагаща №1 дигитална платформа за търговия в света. Няма лесен начин да станеш най-добрият в света. Единственият начин е, чрез постоянство, тренировки и още тренировки - до съвършенство".

Рекламните права за появяването на Кристиано Роналдо са притежание на CATPITAL, които са част от Mint Media, собственост на сингапурският милиардер Питър Лим.

Сделката бе постигната с посредничеството на Polaris Sports Limited, която е официален представител на Роналдо. Компанията коментира в официално изявление: "Нашата цел е винаги Роналдо, да се свързва с най-добрите световни марки и XTrade е един чудесен пример за това."