Как ще се отрази сделката с AerCap на GE, част 2

Лари Кълп, председател и директор на General Electric

06:30 | 12 март 2021
Обновен: 07:59 | 12 март 2021
Автор: Силвия Грозева

Историята, както знаете, е дълга.

От първия си ден в борда обаче, преди 3г, ние преразглеждаме този въпрос. Той бе оживено обсъждан. Очакваме да продължим тесните връзки с GECAS и AerCap.

GE Aviation направи каквото можа. Ние сме убедени, че хората, които се включиха в представянето ни за инвеститорите, както каза и Джон Слатъри, готови сме да продължим да водим в индустрията.

В обслужването на двигателите, докато самолетите се готвят да се върнат в небето. Също и в следващото поколение самолети – тяснофюзелажни, широкофюзелажни и военни.

Трудно е да прескочим някои препятствия, предвид новината, която пуснахме сутринта, преди отваряне. Потвърдихме обаче прогнозата си за свободните парични потоци за годината – 2,5 до 3,5 млрд долара, които обявихме в края на януари.

В бъдеще, когато ще бъдем съсредоточени повече върху по-силната си компания, явно ще можем да отделим повече време и енергия върху тези бизнеси и ще постигнем по-добри резултати.

Казахме още, че смятаме как в следващите няколко години трябва да очакваме дейностите на GE да генерират свободни парични потоци във високия едноцифрен диапазон, близо до процента на продажбите.

Това е в нашите възможности.

Искаме не само да приключим мисията по дилевъридж – това не е целта. В същото време цялата добра работа, която свършихме за подобряване на безопасността, качеството, доставките и производителността в различните си бизнеси едва сега започва.

Въпреки това при целия напредък, който имаме, вече имаме възможността, а и капитала, да отделим повече време за ускоряване на ръста на бизнеса.