LightSpeed: Търговците трябва да предлагат онлайн и офлайн

Дакс Дасилва, изпълнителен директор на LightSpeed Inc.

14:05 | 24 ноември 2020
Автор: Bloomberg TV Bulgaria

Както вероятно се досещате, всички тези търговци, а ние обслужваме и търговци, и хотелиери и ресторантьори, всички те подсилват дигиталните си канали.

Повечето от клиентите ни имат и физически локации, но електронната търговия, доставките по домовете се разрастват и в момента са спасителен пояс за тези бизнеси. Особено сега.

Ние сме привърженици на единните канали, което означава, че проповядваме смесването на физическите и електронните канали и го правим вече 5 години. По наши наблюдения, Ковид ускори приемането на този тип канали.

Очакваме съвременният потребител да пазарува както във физически локации, така и онлайн. Бизнесите трябва да са готови да предлагат и двете възможности.

Преди пандемията много клиенти използваха повече инструменти за управление на физическите локации, но с настъпването на пандемията, всички побързаха да прибягнат до инструментите, които ние предлагаме.

Това са инструменти, които им дават възможност да взаимодействат с клиентите си в дигиталния смисъл. Смятам, че след пандемията, тези бизнеси ще запазят и двата канала за приток на приходи.