UpDate

Събота и неделя от 19:30 часа
Автори и водещи: Елена Кирилова и Бойчо Попов

Vivre обмисля възможността да стане публична компания

Моника Кадоган, съосновател и главен изпълнителен директор на платформата за електронна търговия с мебели и декорация на дома Vivre, UpDate, 29.11.2020

20:05 | 29 ноември 2020
Автор: Радостина Ивчева

Vivre обмисля възможността да стане публична компания.Това заяви Моника Кадоган, съосновател и главен изпълнителен директор на фокусираната към Централна и източна Европа платформа за електронна търговия с мебели и декорация на дома Vivre, в предаването "UpDate" с водещ Бойчо Попов.

„Това е много вдъхновяващо за предприемачите – да са в състояние да вдигнат компанията до нивото на капиталовите пазари“.

Плановете за бъдещето на Vivre е да се придържа към това, че е компания, която иска да направи повече в дигиталното пространство. „Разбира се, ако правим малки неща в офлайн режим, е просто само за да покажем, че присъстваме в пространството“, заяви гостът.

„Например вместо да правим шоуруми, ние инвестирахме много тази година в добавената реалност. Според нашите разбирания потребителят трябва да е главният дизайнер. Ние искаме да му дадем инструменти, за да може той да трансформира, да има достъп от комфорта на дома си или където е. Не искаме да го караме да идва във физически локации, за да може да взаимодейства“.

Относно прогнозите на компанията за следващите години Кадоган каза, че преди пандемията за категорията на Vivre се е предвиждало да расте през следващите 5 години с двуцифрени проценти на годишна база, но според нея в следствие на коронакризата тези ръстове са се ускорили. 

„Мисля, че 40 – 50% са реалистични. Разбира се, когато числата са големи, това може да е голямо предизвикателство. Но да, напът сме към ръст от 40% поне спрямо миналата година, което си е голямо число, като се има предвид, че операциите ни стартираха скоро. И се надяваме да задържим този много агресивен и сочен ръст и през следващите години“.

Целия разговор вижте във видеото.

Всички гости на предването "UpDate" може да видите тук.