Бизнес старт

Всеки делник от 9:30 часа
Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

До края на годината Cush.be излиза на международния пазар

Иван Димитров, съсобственик на линията за текстилни продукти Cush.be, "Бизнес старт", 15.06.2021г.

12:35 | 15 юни 2021
Обновен: 14:48 | 15 юни 2021
Автор: Катерина Хапсали

Форматираме всичко около текстила, а иновативното е, че нищо не е готово предварително. Не държим стока, действаме на момента. Това заяви Иван Димитров, едно от лицата на истински забавната текстилна линия Cush.be, в ефира на предаването "Бизнес старт" с водещ Живка Попатанасова.

Освен разнообразния дизайн (от сърдити постмодерни картинки на котки до реплики на автори като Ван Гог) в Cush.be може да откриете практически всички важни текстилни аксесоари - от чанти и плажни кърпи, до възглавници със щампи, достойни за всеки интериор. 

"Вече сме на 6 години, а до края на 2021-а излизаме на международния пазар", коментира Димитров и побърза да уточни, че стоките са не само красиви, но и издръжливи.

"Устойчивостта е нещо важно."

Особено в свят, който все повече се грижи за ресурсите си и за корпоративната отговорност, продуктите на Cush.be намират все по-голяма и емоционална аудитория.

"Ще станем експортен бранд", коментира Димитров, "а продуктите са все по-разнообразни. Последно се замислихме върху производството на кучешки легла."

Бизнесменът побърза да уточни, че компанията продължава своя път въпреки пандемичните трудности и държи да отстоява креативният дизайн, съчетан с мантрата за истинска устойчивост.

Целия разговор вижте във видеото.

Всички гости на предаването "Бизнес старт" може да видите тук.