Стартираха първите за сезона редовни и чартърни полети на „България Еър“ до Бургас

В края на юни „България Еър“ пуска и директни полети между София и Солун, Корфу и Крит

11:09 | 22 юни 2021
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Стартираха първите за сезона редовни и чартърни полети на „България Еър“ до Бургас

Успешно стартираха първите за сезона редовни и чартърни полети на „България Еър“ до Бургас. Първият полет на тазгодишната сезонна линия на авиокомпанията между София и черноморския град бе изпълнен в петък вечер.

„Щастливи сме да сложим началото на директната ни линия за сезона до Бургас. Традиционно директните полети между София и Бургас са много търсени сред пътниците ни през летния сезон и се надяваме по този начин да сме им полезни“, каза търговският директор на „България Еър“ Мария Стоянова.

„България Еър“ е сред най-близките партньори на летищата на Фрапорт България във Варна и Бургас. Силно се надяваме връзката София - Бургас да се радва на много успех това лято и да се превърне в целогодишна линия между двата града", каза и Франк Кванте, главен изпълнителен директор на Фрапорт България.

В събота летище „Бургас“ посрещна и първите туристи от Чехия. Те пристигнаха късно вечерта с първия чартър на авиокомпанията за сезона от чешкия град Пардубице.

Освен началото на директната вътрешна линия между София и Бургас в края на юни „България Еър“ ще стартира директни полети между София и още 3 дестинации – Солун, Корфу и Крит. Полетите на „България Еър“ от София до Солун ще се изпълняват всеки петък следобед и неделя вечер от 25 юни. Директните полети до остров Корфу ще се изпълняват всеки петък от 25-ти юни, а до Крит – всяка неделя от 27 юни. Повече подробности ще откриете тук.