В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Какви тайни крие бъдещето на мобилните технологии

Симеон Николов във В развитие, 05.12.2016

Симеон Николов, главен редактор на Laptop.bg. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Симеон Николов, главен редактор на Laptop.bg. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Стъпките на Apple нагоре в смартфон технологиите са много бавни и смятам, че това е едно изкуствено забавяне на новостите през последните години, за да бъдат показани в следващия модел iPhone 8, който ще бъде юбилеен и ще предложи голям скок. Това каза Симеон Николов, главен редактор на Laptop.bg, в предаването “В развитие“ на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Вероника Денизова.

„Голяма част от патентите на Apple в момента не виждат бял свят“.

В пазара на смартфони се е стигнало до някакво пренасищане по отношение на развитието на технологии, които през последните години се развиваха много бързо, като разделителната способност на екраните или изчислителната мощ на процесорите, вече са стигнали до една точка, която е достатъчна за потребителите и много марки вече успяват да влязат в този бизнес съвсем успешно, предлагайки решения на по-ниска цена, но с качество на скъпите модели. 

Дали следващият телефон на Apple ще има „шесто чувство“ и ще усеща кога пада, за да се обърне „по гръб“ и да не счупи екрана? Дали ще видим безжично зареждане без индуктивни подложки, а със зареждане с радио вълни?

Кои са най-важните характеристики за избор на лаптопи? Какво трябва да знаем при закупуването на мобилни компютри, за да не пострада сериозно не само зрението ни, но и цялото ни здраве? Защо трябва да намаляваме цветната температура на екраните си?

Вижте целия коментар:

 

Последни новини
Още от В развитие