В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

На 16 юни са първите годишни награди на аутсорсинг асоциацията

Стефан Бумов, председател на УС на Българската аутсорсинг асоциация

Стефан Бумов Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Стефан Бумов Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

На 16 юни в София ще се проведе традиционната годишна конференция на Българската асоциация по аутсорсинг, на която ще бъдат връчени първите нейни награди. Това заяви председателят на УС на Българската аутсорсинг асоциация (БАА) Стефан Бумов в ефира на „В развитие“ с водещ Свилен Колев по Bloomberg TV Bulgaria, който говори и за перспективите пред сектора. Четири от наградите ще бъдат професионални, каза Бумов, като допълни, че това са аутсорсинг провайдър на годината, най-добри практики за управление на човешките ресурси, най-иновативен проект, и най-добър център за споделени услуги.

Има и две допълнителни категории, заяви Бумов, добавяйки, че това са бизнес сграда на годината и аутсорсинг рад на 2016.

Разликата между сега и преди 5 години, е че вече не са достатъчни като фактори за избор на установяване на аутсорсинг фирма в България наличието на евтина работа ръка, каза Бумов, като добави, че вече се гледа нейната квалификация отвъд просто знаенето на чужди езици, но и посочи, че другите умения за боравене със софтуер са също важни.

Чуйте повече:

 

Последни новини
Още от В развитие