THE NEXT BIG THING - инвестиции в енергийните стратегии

Алексиос Атанасопулос, изпълнителен директор на ЕКО България ЕАД, конференция THE NEXT BIG THING, 19.10.2017

Вярваме в българската икономика и това е причината, поради която нашата група взе стратегическото решение да инвестира тук. Това каза изпълнителният директор на ЕКО България ЕАД Алексиос Атанасопулос, който бе един от лекторите на конференцията ТHE NEXT BIG THING, организирана за втора поредна година от Bloomberg TV Bulgaria

"От 2016 провеждаме лидерски програми за млади студенти. Имаме и стипендия за студенти в специалности в областта на компютърните науки. Работим и върху програма за магистърска степен като Еко ще покрие изцяло разноските по обучението на двама български студенти в специалности като Нефтодобивно инженерство в Техническия университет в Крит и Енергийни стратегии, право и икономика в университета в Пирея", сподели той. 

Вижте още от лекцията на Алексиос Атанасопулос на тема Бъдещето на петролните компании и енергийния сектор в България и региона.

Спонсори на The Next Big Thing - Business Transformers са Cisco, БАКБ, Allterco, Euroins, Ernst & Young, Philip Morris Bulgaria, iuvo, EKO, Sirma Group, Telelink, Opel, Индустриален холдинг България, Green Life Development & Resorts, Medical Dent.

Последни новини
Още от Новини