Битовата престъпност и мигрантите – недоуточнените казуси между ГЕРБ и Патриотите

Имигрантите трябва да бъдат извеждани от територията на страната, заяви

Снимка: Wikipedia Снимка: Wikipedia

Нищо, което касае изпълнителната власт не ни разделя. Имаме разногласия за борбата с битовата престъпност, овладяването на имигрантския поток. Имигрантите трябва да бъдат извеждани от територията на страната.

Това заяви пред Bulgaria ON AIR народният представител от групата на Обединените патриоти Искрен Веселинов. Депутатът изведе и очакванията на националистите от новия кабинет – „пълен и успешен мандат“, а за бъде постигнато това, трябва да бъде спазвано двустранното споразумение между ГЕРБ и ОП.

Бившият регионален министър Лиляна Павлова пък от своя страна каза, че до момента от ГЕРБ са работили в изключително добър диалог с Патриотите. По думите й програмата за санирането трябва да продължи, но със съфинансиране от желаещите да се включат в нея. Според Павлова ще има сериозно изменение в програмата, което може да доведе до разногласия с коалиционния партньор.

"Рано е да говорим за министерства. За нас беше важно да уточним политиките и приоритетите. Не е важна бройката, а кой е подходящият човек да поеме ресора. Бяха направени доста компромиси, няма как без това", коментира още тя.

Последни новини
Още от Новини