ЗАД Армеец със специална великденска промоция

Застрахователното дружество улеснили максимално процедурата за сключване на застраховка

Снимка: ЗАД Армеец Снимка: ЗАД Армеец

Застрахователно дружество „Армеец“ посреща великденските празници с промоционална великденска кампания и големи отстъпки на имуществените си застраховки. От 1 април до края на май клиентите на дружеството могат да се възползват от 20% намаление при сключване на застраховка „Защитена фамилия” и 30% отстъпка за застраховката „Защитено имущество”.

Това означава, че минималната премия по полица „Защитена фамилия” през периода на промоцията, е 10 лв (или само за 0,03 лв на ден), като тя покрива до 5 000 лв щети на жилището. При движимото имущество пък се покриват щети на стойност до 1 000 лв. Освен специалните цени, от „Армеец“ са улеснили максимално процедурата за сключване на застраховка – не се изискват документи за собственост на жилището, не е необходимо да се извършва оглед на дома. При застраховане на вещи срещу „Кражба чрез взлом” до 6 000 лв, не се налага те да бъдат описвани.

Изключително атрактивно е и предложението за застраховка „Защитено имущество“. Например – 77 лв ще струва премията, ако клиент реши да застрахова за 200 000 лв до 20-годишна офис сграда в София (висока до 6 етажа) срещу пожар, природни бедствия, аварии и вандализъм. Ако е включен и риск от земетресение, с великденската отстъпка премията възлиза на 203 лв. Редом с великденската промоция, клиентите могат да ползват и други намаления от действащата тарифа на застраховка „Защитено имущество“, с които максималните отстъпки могат да достигнат до 50%!

Последни новини
Още от Новини