Кои ще са професиите на бъдещето

Иновационен форум „Джон Атанасов“ в София Tех Парк ще приеме кариерния форум на JA България на 29 март

Снимка: JA Снимка: JA

На 29 март 2017 г. в Иновационен форум „Джон Атанасов“ в София Tех Парк JA България, с подкрепата на ExperianVMware и Swiss Education Group, организира третото издание на кариерния форум „Професиите на бъдещето“. Тази година фокус на събитието са професиите във финансово-счетоводния сектор и какво кариерно бъдеще чертаят те за младите хора в идните години.

Ако сте на възраст от 16 до 24 години и се интересувате от кариера във финансова професия, запазете си времето от 12 до 18 часа на 29 март 2017, за да чуете за бизнес делника на професионалисти от световни топкомпании. Специален HR панел ще бъде посветен на въпроса за Синдрома на прегарянето, който, оказва се, засяга все по-млади хора във все по-ранен етап от кариерния път. Как да не се стига изобщо до работно прегаряне, ще научите от изявени специалисти по човешки ресурси, предприемачи и журналисти.

По време на форума ще има и два дискусионни панела, в които изявени таланти ще обсъдят бъдещето на професиите в сферата на „традиционните“ и дигиталните финанси и кои са стъпките към кариерния успех на водещите финансисти. Както и миналата година, в края на форума ще има изненади за участниците и подаръци от организаторите.

Цялата програма можете да намерите тук!

Последни новини
Още от Новини