Rolls-Royce обяви вторите по големина продажби за 113г.

Торстен Мюлер-Отвос, директор на Rolls-Royce

Торстен Мюлер-Отвос, директор на Rolls-Royce Motor Cars Ltd. по време на интервю за Bloomberg в Rolls Royce Phantom. Лондон. Великобритания. 9 януари 2017. Photographer: Simon Dawson/Bloomberg Торстен Мюлер-Отвос, директор на Rolls-Royce Motor Cars Ltd. по време на интервю за Bloomberg в Rolls Royce Phantom. Лондон. Великобритания. 9 януари 2017. Photographer: Simon Dawson/Bloomberg

На 9 януари 2017 Rolls-Royce обяви вторите по големина продажби в историята си, 6% ръст спрямо резултатите от 2015. Общо 4011 автомобили са били доставени до клиенти в над 50 страни в момент на трудни пазарни условия за продуктите на лукса по света.

Според директора на компанията 2016 е годината на възраждане на бранда.

„Rolls-Royce е истинска история на успеха на британските производители, водена от упорит труд и иновации на мъжете и жените в Гудууд, Западен Съсекс”, каза Торстен Мюлер-Отвос, директор на Rolls-Royce.

„Великобритания ще остане домът на Rolls-Royce”.

Търсенето на продуктите на компанията по света е оглавявано от семействата Wraith и Ghost. Производството им през 2016 получи тласък с новите версии Black Badge. Dawn влезе в производство с най-силни предварителни поръчки, постигани досега за нов модел на Rolls-Royce. Компанията е част от германската BMW Group.

Чуйте интервюто на Торстен Мюлер-Отвос, директор на Rolls-Royce за Манъс Крани от Bloomberg на 9 януари 2017.

 

Последни новини
Още от Новини