Бизнес старт

Понеделник - петък, 7.00 - 9.00 часа

Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Dare to Scale цели да помогне на скейлъп компаниите

Репортаж на Хюлия Айваз, „Бизнес старт“, 24.03.2019 г.

Dare to Scale е програма, насочена към компаниите, преминали началния си етап на развитие, но целящи да прекрачат следващото ниво, за да се превърнат в по-голям и мощен бизнес. Тя се осъществява от Endeavor с основен партньор Пощенска банка и с подкрепата на ScaleFocus и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. 

„Скейлъп компаниите са на заден план спрямо стартъпите. С Endeavor решихме да предложим пълен пакет, който да даде много на съответната компания, която иска да расте“, обяснява Петя Димитрова, гл. изп. дир. на Пощенска банка.

В обучението са заложени основните области, от които всяка успешна компания има нужда – управление на организацията, маркетинг, продажби, финансово планиране и набиране на капитал.

„Основното предизвикателство пред компаниите е да надраснат себе си, като създадат една добра организация, която да може да мащабира основата, върху която са създадени“, коментира Момчил Василев, изп. директор на Endeavor Bulgaria.

За да кандидатстват предприемачите трябва да попълнят въпросник до 10 май, а през юни 10 от тях ще бъдат поканени на интервю. 

Целия репортаж вижте във видеото.

Последни новини
Още от Бизнес старт