Imoti.net награждава най-добрата агенция за недвижими имоти, брокер и имот на годината

Сайтът отбелязва и 20-тата си годишнина с церемония на 27 април в зала 6 на НДК

12:04 | 6 март 2020
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Тази година водещият сайт за обяви на недвижими имоти Imoti.net отбелязва 20-тата си годишнина. Вече две десетилетия платформата помага на потребителите с информация за коректните и некоректните практики на пазара и предлага полезни съвети.

В годината, в която Imoti.net празнува своята 20-та годишнина, за пети пореден път ще се проведат и Годишните награди на Imoti.net. Това са единствените отличия в сектора, които оценяват постиженията и коректността на компаниите и експертите.

Тази година компаниите за недвижими имоти ще бъдат оценени в 13 категории, 2 от които са нови – „PropTech“ и „Маркетингова стратегия на имот“. Ще има и една специална награда „Устойчиво развитие“, която ще се присъди на компания с над 20-годишен опит.

Призът „Агенция за недвижими имоти на годината“ ще бъде разделен на три подкатегории – за компании с до 5 брокери, за фирми с между 6 и 20 служители и за по-големи фирми. Агенциите ще могат да се борят още за „Дебют на агенция за недвижими имоти“; „Най-динамично развиваща се Агенция за недвижими имоти“ и „Най-добър сайт на Агенция за недвижими имоти“. Традиционно една от най-оспорваната категория е тази за „Брокер на годината“ поради големия брой номинирани. Няколко ще са отличията и за имоти, участвали на пазарa през миналата година - „Бизнес имот на година“, „Жилищен имот на година“, „Ваканционен имот на годината“ и „Селски имот на годината“. Награда ще има и за „Инвестиционен проект на годината“. Победителите ще бъдат избрани от експертно жури, в което участват специалисти от различни сфери.

Потребителите също могат да посочат своите фаворите в три категории – „Агенция на годината“, „Брокер на годината“ и „Сайт на агенция“, а един от всички гласували ще получи специална награда.

Победителите в Годишните награди на imoti.net ще бъдат обявени на специална церемония на 27 април в зала 6 на НДК. Преди награждаването на победителите ще се проведе дискусия на тема: „На прага на следващите 20 – поглед в бъдещето на имотния бранш“.

„Първата онлайн платформа за обяви за недвижими имоти imoti.net навършва 20 години, но не престана да се развива и да изпреварва конкуренцията, за да предложи на потребителите реални обяви, детайлно и красиво представени от коректни компании и експерти“, заяви Снежана Стойчева, мениджър на imoti.net

Освен разнообразни обяви и ценни съвети Imoti.net предлага и 360-градусови обиколки на имотите. Функционалната услуга позволява на потребителите бързо и лесно да разгледат желания апартамент. Поредицата „Доверен брокер“ пък предлага съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти, благодарение на които потребителите да могат да вземат информирано решение в свой интерес по всяко време.

Годишните награди на Imoti.net се осъществяват с генералното партньорство на Пощенска банка и с подкрепата на Национална асоциация на строителните предприемачи.

Медийни партньори на събитието са Investor.bg; Bulgaria ON AIRBloomberg TV Bulgaria; Градът Медиа Груп; Вестник „Строител“.