Ripple очаква крипто ралито да продължи, част 1

Брад Гарлингхауз, директор на Ripple Labs Inc.

18:23 | 23 ноември 2020
Обновен: 18:24 | 23 ноември 2020
Автор: Bloomberg TV Bulgaria

Има някои макроикономически фактори, не на последно място от които е отпечатването на милиарди и трилиони долари стимули в традиционни валути.

Много хора поглеждат инфлационните хеджове.

Макар златото исторически да е било любимец в тази категория, все повече виждаме да се гледа на биткойн и дигиталните активи като истински инфлационен хедж и това води до почти рекордно високата активност напоследък.

XRP е тема на много спекулации от гледна точка на това как би трябвало регулаторната среда на САЩ да разглежда ХRP отделно от Ripple като компания. Но много чуждестранни регулатори по целия свят приемат без колебание ХRP като виртуална валута.

Тук в САЩ нямаме същата яснота.

А без яснота, компании като PayPal, Square и други поддържат биткойн, защото при него има яснота. Аз съм бичи настроен спрямо биткойн. Притежавам биткойн.

Трябва да признаем, че когато над 50 % от биткойн се копае в Китай, те могат да контролират тези технологии. И ние в САЩ наистина трябва да се синхронизираме с другите големи икономики в света по отношение на това как гледаме на активи като ХRP и да се отнасяме към нея по подобен начин.