Тръмп: Моята програма е Произведено в САЩ

Доналд Тръмп, президент на САЩ

13:39 | 28 август 2020
Автор: Bloomberg TV Bulgaria

На Конгреса на Демократите не се чу и дума  за управленската им програма. Но то не е, защото нямат такава, а защото тя е най-екстремния набор от предложения, който някога е бил предлаган от кандидат, номиниран от голяма  партия.

Джо Байдън може и да се представя за съюзник на светлината. Но като стане дума за управленската му програма, Байдън иска да ни държи в пълен мрак. Той няма никаква представа. Обеща 4 трилиона долара данъчни увеличения за почти всяко американско семейство, които напълно ще сринат бързо възстановяващата ни се икономика. И отново, рекордният ръст във фондовата борса, който имаме в  момента, също ще се срине. Това значи всичките Ви пенсионни планове, всичките акции, които притежавате. От друга страна, точно както направих аз в първия си мандат,  ще намаля данъците дори още повече за трудолюбивите майки и татковци. Няма да вдигам данъците, ще ги намаля и то значително.

Освен това ще осигурим данъчни кредити, чрез които ще върнем работни места от Китай, ще ги върнем отново в Америка.  Ще наложим мита на всяка компания, която напусне Америка, за да създава работни места в чужбина.

Ще направим така, че компаниите ни и работните ни места да останат в страната ни, каквато е политиката ми от доста дълго време, ако сте забелязали. Управленската програма на Джо Байдън е произведена в Китай. Моята програма е Произведено в САЩ.