Как се отрази пандемията на имотния пазара в София и страната?

Онлайн дискусия по темата гледайте на 7 декември 2020г. в сайта на Imoti.net

09:31 | 1 декември 2020
Обновен: 09:32 | 1 декември 2020
Автор: Станислава Цветкова
Как се отрази пандемията на имотния пазара в София и страната?

Експерти от различни сфери ще анализират пред какви предизвикателства Covid-19 изправи имотния пазар в столицата и страната. Това ще се случи по време на онлайн дискусията на водещия сайт за имоти Imoti.net, която ще се проведе на 7 декември, от 14:15 часа и ще се излъчи на живо на сайта на медията.

Актуални данни за състоянието на сектора през изминалите 11 месеца ще дадат Румяна Александрова от „Сандер Корект РА“ и Антон Андонов от „ЕРА недвижими имоти“. Даниела Иванова, началник отдел „Ключови партньорства и пейрол бизнес“, Пощенска банка, ще говори за сделките с имоти и възможностите за финансиране.

Новото строителство в София и страната ще коментира Георги Шопов, председател на Национална асоциация на строителните предприемачи.

Модератор на онлайн дискусията на тема „Предизвикателствата на COVID-19 пред пазара на недвижими имоти в София и страната“ ще бъде мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева.

Серията онлайн дискусии са част от мисията на „Годишните награди на Imoti.net“, която насърчава добрите практики в сектора. Това е единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти. 

Онлайн дискусиите на Imoti.net се провеждат с генералното партньорство на Пощенска банка, основен партньор е Национална асоциация на строителните предприемачи и с подкрепата на ЗАД „Армеец“. Медийни партньори на онлайн дискусиите на Imoti.net са Investor.bg, Money.bg, „Мениджър“ и „Градът Медиа Груп“.