В развитие

Всеки делник от 12 до 14 часа и от 18 до 20 часа
Водещ: Вероника Денизова

Фулфилмънт услугите в електронната търговия подпомагат разделението на труда

Пол Дъф Каравунарлис - главен изпълнителен директор на Biz Courier & Logistics, и Светлозар Димитров – собственик на ИнАут Трейд, В развитие, 25.01.2019

14:54 | 25 януари 2019
Пол Дъф Каравунарлис - главен изпълнителен директор на Biz Courier & Logistics, и Светлозар Димитров – собственик на ИнАут Трейд. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
Пол Дъф Каравунарлис - главен изпълнителен директор на Biz Courier & Logistics, и Светлозар Димитров – собственик на ИнАут Трейд. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Фулфилмънт услугите са насочени към едни онлайн търговци, които са осъзнали нуждата от това да превъзлагат определени активности извън техните собствени структури. Това заяви Светлозар Димитровсобственик на "ИнАут Трейд", в предаването "В развитие" с водещ Вероника Денизова.

"Това им дава възможност да се фокусират върху важните за тях активности. Делегирайки такъв тип активности и доставки през куриер на външни компании като, нас те си освобождават време за подбиране на правилните продукти. Това е възможност за един онлайн търговец да засклади своите стоки във вече 8 европейски държави. Така те биват баркодирани със специални фулфилмънт баркодове и така поръчките да бъдат бързо обработени".

"Със сигурност, ако искате да започнете бизнес в нов регион, трябва да имате местен партньор, който да познава региона и бизнеса в тази сфера. България е интересен пазар за нас. Честно казано, България е важна за Biz Courier & Logistics, защото преди години с български клиенти нашата компания се разрасна много. Избрахме „ИнАут Трейд“, защото те са най-добрите в България", каза от своя страна Пол Дъф Каравунарлис - главен изпълнителен директор на Biz Courier & Logistics по повод сделката между двете компании.

"Те се фокусират много върху качеството на услугите. Освен това те са компания, която уважава нашия протокол на работа, а той е такъв, че работи в полза на клиента. Освен това другото е софтуерът, който използваме", допълни още той.

Целите на новото партньорство: предимството, че има бързо покритие на българския регион, а и стратегическият регион като Русе, който свързва България и Румъния, уточни Пол Дъф Каравунарлис. "Моята компания много силно вярва в България и фирмите, които работят в нея", поясни той.

Встъпвали сме във всяка една нова държава, до която доставяме, държава по държава, което ни е коствало много време за развитие, спомена Светлозар Димитров. 

"Започнахме от Румъния, добавихме Гърция, впоследствие обърнахме поглед към Запада. С новото партньорство добавяме голям брой нови държави и по-широко покритие. Ние ставаме обслужваща точка за всички текущи и потенциални клиенти за двете компании", добави той.

"Нашите партньори ще информират текущите си клиенти, че България и Румъния са отворени за възможност за доставки през локален склад. Ние вече имаме свои клиенти. Годините за бизнес в България са изключително благоприятни.IT инфраструктурата е важна, когато таргетираш дейност с електронни търговци. В Русе е по-лесно. Мога да се похваля с отличен екип".