Palms Bet ни дава шанс да станем топ треньор на фентъзи футбол отбор

14:43 | 9 юни 2021
Обновен: 16:27 | 9 юни 2021
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Препоръчан материал
Palms Bet ни дава шанс да станем топ треньор на фентъзи футбол отбор

И този сезон не успяхме да видим Пеп Гуардьола да вдига трофея от Шампионска лига, същото важи и за Жозе Моуриньо, който дори не успя да се доближи до финала, но за пореден път беше попарен, макар и на хартия неговата среща да беше официално в торбата.

Изненадите наистина идват във всеки един момент и точно това прави футболът толкова популярен спорт. Можем да бъдем сигурни, че феновете и в момента критикуват мениджърите, но не бързайте да ги съдите. Ще открием, че всеки футболен фен може да използва платформата на Palms bet online, за да влезе в обувките на мениджърите и да разбере от първо лице защо е толкова трудно да се изпълнява тази функция. Как? За целта ще трябва да говорим за фентъзи футболът.

Това е едно много специално предизвикателство, което кара редица фенове да се изправят едни срещу други, като до голяма степен имат възможността с правилния избор да стигнат и до победа. Фентъзи футболът винаги е носил една особена емоция, но нека започнем с основните правила и базисната идея.

Новите фентъзи мениджъри получават бюджет – виртуална валута, с която да закупят играчите за своя отбор. Посоченият бранд в момента притежава лиценз за родното първенство, както и за Английската Висша лига, следователно можем да изберем в коя от двете да се състезаваме още от самото начало. На разположение са всички картотекирани играчи, без значение в кой точно отбор играят. Трябва да направим точната преценка и имаме свободата да изберем между 5 и 15 футболиста. Също така трябва да изберем и колко точно срещи ще бъде активен нашият отбор – може да е само за едно дерби, за един кръг или за цялото футболно първенство – ние избираме.

Много често някои по-големи хитреци решават, че спокойно ще копират най-добрия отбор в дадено първенство и после ще се радват на по-големи успехи. Бързаме да прекъснем тази идея, защото има правила, които не позволяват повече от трима играчи от един отбор да присъстват във вашия фентъзи отбор. Тук се изисква познание на цялото футболно първенство. Веднъж сглобен, нашият хибриден отбор трябва да се изправи срещу останалите на спортните запалянковци.

Няма как за нашето удоволствие да се съберат професионални играчи в дадената селекция, за да гледаме тяхното представяне, но пък имаме точкова система. Същата автоматично трупа актив на нашия отбор. Ако нападателят ни вкара гол, получаваме определен брой точки, същото важи и за асистенциите, както и за присъствието им на терена.

Има и обратен сценарий с негативни точки – тоест лошото представяне се санкционира. За случаите, в които даден реален нападател не е избран в стартовата 11-ка или е контузен, получаваме правото да го заменим, ако разполагаме с резерва, но ако нямаме, операторът ще постави служебен футболист, който да трупа активи за нас.

Всички фентъзи мениджъри се включват веднага в играта и се състезават едни срещу други със своя точков актив. Най-важното е, че системата автоматично калкулира представянето на нашите играчи, все пак ще е трудно физически да следим всички срещи. Можете да прочетете тук още за фентъзи лигата или да обърнете внимание на общите условия, където са налични всички правила и подробности относно създаването на такъв отбор.

Фентъзи лигата определено е различно предизвикателство, но има своите тънкости и създава още едно допълнително първенство, а това означава и още много добри шансове за забавление, особено след като футболните запалянковци обичат хвърлената ръкавица и възможността да се състезават едни с други, а не само с оператора. Най-важното е, че имат много по-сериозна  свобода на избор и точно това ги мотивира да създадат свой собствен отбор.