Какви данни предоставяме на Bwin при регистрация?

13:21 | 9 юни 2021
Обновен: 13:21 | 9 юни 2021
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: bwin
Снимка: bwin

Интернет се разрасна и благодарение на него променихме доста бързо начина си на живот. В мрежата можем да открием абсолютно всичко, поръчваме храна, поддържаме контактите си с приятели, запазваме почивки и още много други. Често използваме връзката към света като забавление, а в това отношение спокойно ще заявим, че няма какво да я надмине.

Именно по тази причина  темата за личните данни се превърна в много сериозна тема. Достатъчно е да разгледаме общите условия на всяка една социална мрежа, за да разберем, че предоставяме тази информация напълно свободно. Какво се случва, когато правим bwin регистрация и искаме да правим спортни прогнози? Това е една доста интересна тема, защото много често аудиторията иска да знае какво се случва с тази информация. За целта ще трябва да поговорим и за Държавната комисия по хазарта. Ако обърнем малко повече внимание на родното законодателство, този  вид забавление се позволява на пълнолетни лица, тоест на възраст от 18 години нагоре.

Онлайн платформите няма как да видят клиента срещу себе си и няма как да знаят кой точно стои от другата страна на профила, следователно единственият начин за потвърждаване на идентичност е чрез изпращането на документ за самоличност. След потвърждаване, брандът отключва профила и предоставя всички налични функции и пазари.

Ако разгледаме малко по-подробно лицензът на оператора, спокойно ще видим, че по закон е задължен да предостави информацията на една от изброените институции в лицето на ДАНС и НАП. Във всеки друг случай ще остане изцяло и единствено в платформата на оператора. Същият лиценз не позволява натрупаната информация да се предоставя на трети лица или да се продава. Каква е гаранцията, че това не се случва?

Същата комисия прави проверки за сигурност, допълнителни тестове и още редица други, с които гарантира точно това на клиентите. При нарушения можем да бъдем сигурни, че ще се наложат изключителни санкции, а и след като говорим за индустрия, в която клиентът получава възможно най-доброто отношение, то можем да си представим много бързо какво се случва, когато подобни практики се окажат налични. Никой не би позволил да разруши своето реноме.

Ако трябва да говорим за сигурност, спокойно можем да разгледаме историята и да видим, че в последните 10 години има само няколко опита за пробив на системите. Това е индустрия, която прави доста сериозни инвестиции в подобряването на сигурността, особено след като повечето клиенти използват електронни портфейли и електронно банкиране.

Операторите могат да се похвалят и като едни от най-добрите работодатели в онлайн индустрията, особено ако сме насочени към сектора за сигурност, следователно докато социалните мрежи често се оказват доста по-слаби, отколкото трябва да бъдат. Какво се случва с личните ни данни? Те остават в криптиран сървър и достъпът до тях е повече от невъзможен. Всеки реномиран букмейкър разполага със SSL сертификат, който също напомня на клиентите, че връзката е едностранна – от вашето устройство до самата платформа, следователно нямаме шансове дори за прихващане на сигнала от единия до другия край.

Най-важното е, че никой никога не може и няма да разбере кой клиент стои реално зад дадено потребителско име. Дигиталната следа на всеки играч е псевдонимът, който си е избрал, следователно получавате и необходимата анонимност, а и много клиенти искат точно това, да се забавляват, без да се притесняват, че ще бъдат разпознати, което в този сектор се изпълнява с най-висок приоритет.