RESIDENTIAL EXPO ПРОЛЕТ 2024 – Най-доброто от жилищния пазар. На едно място.

На 19-20 април в Paradise center потребители, които търсят жилище или имот за инвестиция, ще се срещнат с водещи компании на пазара

15:00 | 11 април 2024
Обновен: 15:12 | 12 април 2024
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Градът
Снимка: Градът

На 19 и 20 април в Paradise center (SEC-етаж 3) ще се проведе пролетното издание на ексклузивния експо формат Residential Expo – изложението, което среща на живо потребителите, които търсят ново жилище или имот за инвестиция, и водещите компании на пазара, които стоят зад най-актуалните жилищни проекти.

Residential Expo Пролет‘24 се организира от Градът Медиа Груп – водещата медийна група в сферата на недвижимите имоти. Входът е свободен и всички заинтересовани имат възможността да бъдат част от интересното събитие.

Посетителите ще имат на разположение два дни за директен контакт с представителите на най-актуалните жилищни проекти, за да изберат своя нов дом или имот за инвестиция при най-добри условия.

Участие в Residential Expo Пролет’24 ще вземат над 40 водещи компании, които ще представят над 120 актуални качествени жилищни проекта.

Изложителите са подготвили специални предложения и ексклузивни оферти, които ще важат в рамките на изложението и ще бъдат на разположение за безплатни експертни консултации относно избор на имот, финансиране, административни процедури и други съпътстващи покупката на имот детайли.

Вашият нов дом или имот за инвестиция – Residential Expo Пролет‘24 ви очаква!

Вижте видео от събитието.

https://residentialexpo.bg/