Офис индустрията се събира на Office Investments & Workspace Forum 2023 на 6 април

11:00 | 29 март 2023
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Градът
Снимка: Градът

Какви са новите модели на работа и как формират актуалния облик на офис пространствата? Какво търсят ползвателите и как се променя ролята на работното пространство в контекста на корпоративната стратегия? Как походът към по-зелена и устойчива среда повишава качеството на офис активите и кои са успешните модели за трансформация? Защо гъвкавостта и споделените работни пространства станаха задължителен елемент от успешния офис проект? Кои са актуалните тенденции в офис архитектурата и workspace дизайна и защо са ключови за ефективността и устойчивостта на активите? Кои са технологиите и иновациите, които добавят стойност и правят работните пространства устойчиви и "зелени"?

Представители на водещите IT/BPO компании, строители на офис сгради, инвеститори, консултанти, архитекти, workspace дизайнери и други експерти ще дадат отговор на тези въпроси на Office Investments & Workspace Forum 2023, организиран от Градът Медиа Груп на 6 април в Sofia Event Center.

Основни акценти в програмата:

Reimagine office – работните процеси и workspace стратегиите: какво търсят ползвателите и как се променя ролята на работното пространство?

Green, Greener, Greenest: ESG стратегиите и отношението им към работната среда. Походът към по-зелена и устойчива среда като двигател за повишаване на качеството на офис активите.

Employer branding-ът, корпоративната култура и офисите: как да работят в синергия? Как да създадем работно пространство, което мотивира екипа, създава колективи и общности и стимулира креативност?

The office as a service: от площи към услуги – работи ли моделът и къде са предизвикателствата?

Пазар на офиси 2023 – стремеж към качество и  ефективност в среда на динамични трансформации. Кои (ще) са основните двигатели зад транзакциите с офис площи?

Офисът като инвестиция: от колко и каква работна площ имат нужда компаниите днес? Модерната офис инфраструктура като фактор за развитие на IT/knowledge intensive индустриите.

Managing disruption: модели за препозициониране и реновация на офис активи

Co-working и Flex-работни пространства: все по-търсени и ключова опора в стремежа към повече гъвкавост

Хибридните офис решения: ефективно планиране и управление на работните пространства

Projects showcase 2023 – нови подходи, нови концепции - актуалните проекти на пазара

Тенденции в дизайна на работното пространство 2023: създаване на умна, удобна и креативна бизнес среда

Tech & Innovation: технологии и иновативни сградни решения като добавена стойност за офис пространствата

Вижте пълната програма на Office Investments & Workspace Forum тук: https://2023.officeforum.bg/programa-office2023

Регистрирайте се за присъствие на събитието тук: https://officeforum2023.gradat.events/bg/register