Как криптовалутите ще повлияят на гейминг индустрията?

15:39 | 18 февруари 2022
Обновен: 18:39 | 18 февруари 2022
Автор: Антон Груев
Снимка: Betano
Снимка: Betano

За никого не е тайна, че криптовалутите внесоха промени в гейминг индустрията. Те са онзи метод за дигитални разплащания, който е не само анонимен, но и позволява на играчите да търгуват със спечелената виртуална валута в различни онлайн платформи. В наши дни има немалко сайтове за залози и електронни казина, където депозитите и тегленията, могат да се извършват в криптовалута. И, ако всичко това ви звучи интересно, продължете да четете тази статия по темата.

Лесни и бързи депозити и тегления

С въвеждането на криптовалутата в онлайн казината и бетинг сайтовете, се даде възможност на играчите за мигновени разплащания. Те могат да депозират и теглят пари с един клик, без да се налага изчакване на техническо време за отчитане на плащанията. С други думи всеки клиент може да захрани игралната си сметка или да изтегли печалбите си в Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Ethereum или друг вид виртуални единици, без да чака дълго обработката на транзакциите.

Разбира се, това не единственият плюс на въвеждането на криптовалутата в интернет платформите за залагания. Има още цял куп причини играчите да бъдат доволни от новия вид платежен метод, с чиято помощ парите им ще идват на време и ще могат да разполагат с тях, както им е удобно.

Повече сигурност и анонимност

Едно от най-големите преимущества на криптовалутата е, че ви предоставя възможност за напълно анонимни плащания. С други думи, не е нужно да изписвате вашите имена, телефони, имейл адрес или банкови сметки, както при много други познати методи в бетинг сайтовете. Не на последно място ще могат да се прескочат ограниченията за дадени държави, що се касае до разплащанията. Всичко това става ясно и от тази новина, в която се отчита големият интерес към този вид платежни опции. При всички положения тепърва ще се говори за тях все повече и повече.

Криптовалутата пести парите на играчите

С идването на криптовалутите в уебсайтовете за залози, ще се спестят цял куп пари на играчите. Едва ли е тайна, че много от хазартните оператори удържат скрити такси не само при теглене на печалбите, а в някои случаи и при депозиране. Така например, ако плащате по банков път, самата банка удържа такса за транзакцията, а при виртуалната валута това не може да се случи. Вие може да си прехвърляте пари, без да заплатите за това нито стотинка, което е добра новина.

Към всичко това можем да добавим и повишената стойност на различните цифрови валути. Един път спечелили ги, може да ги търгувате в електронните борси и да излезете на печалба. И имайки предвид прогнозите за оскъпяване на Bitcoin и други, със сигурност имате изгода от този метод.

В заключение

Криптовалутата има дълбоко въздействие върху игралната индустрия през последните няколко години. При всички положения, интересът ще се повиши още повече през 2022 година, когато още компании предлагащи онлайн игри, ще интегрират блокчейн технологията и крипто плащанията в сайтовете си. Това е истинска революция в сектора, както успяхме да се убедим от различните проучвания и статистики. В края на тази статия пожелаваме на читателите ни всичко най-хубаво.