Управление на пивоварна при пандемия, част 1

Пийт Браун, Forest Road Brewing Co

16:08 | 1 юни 2020
Обновен: 16:08 | 1 юни 2020

Работим от 5 години и сме отнесли доста подигравки от местната индустрия. Казват ни, вие нямате собствена пивоварна. Ние сме лондонска пивоварна, но ползваме оборудване под наем, защото никога не сме имали парите да построим собствена пивоварна.

Миналата година говорихме за изграждането на чисто нова пивоварна.

Russian River Brewing company е добре позната пивоварна за индийски светъл ейл от Северна Калифорния. Тя беше обявила своята стара пивоварна с 4 апарата и 50 резервоара за съхранение на търг.

Пресметнахме какви ще бъдат разходите да я разглобим, натоварим на кораб и да я докараме до тук. И в крайна сметка се споразумяхме с продавача и я купихме. Наехме компания, която я натовари на ремаркета с кранове, а след това и на кораб. След всичко това, точно бяхме стигнали до деня, в който можем да започнем 1-ва страница от новата глава и тогава дойде световната пандемия.

Всяка седмица мислехме, че ще дойде.

А проблемът е, че първо  трябва да прокопаете каналите преди да поставите оборудването. Първоначално бяхме много екзалтирани, говорехме с изпълнители и всеки ден в бара ни гледахме брифингите на Борис Джонсън докато още можеше да работи.