Monochrome – модернизираната класика в ювелирните изделия

Изчистени линии и минимализъм от FREYWILLE

Първи дебют на FREYWILLE в изчистен дизайн от 1951 насам.

Колекция „Monochrome“ е създадена в 4 различни цвята: пищно червено, морско синьо, ярко зелено и игриво тюркоазено. Изборът на цветове не случаен, а съобразен с останалите колекции на бранда, давайки възможност за различни комбинации.

Експлозията от цветове е съчетана с логото на FREYWILLE – златен сфинкс: женско мистично същество, преплитащо в себе си силата и елегантността на лъва, свободата на орела и интелекта на човека. Колекцията символизира елегантност, вечност и е чудесна за комбиниране, както и за подарък. Очаквайте скоро нови прекрасни цветове в допълнение към колекцията ; като оранжево, черно, бледо розово, светло лилаво.

„Креативност – това е източникът на всичко, което правим. Тя ни тласка да създаваме артистични творения, които вдъхновяват нашите клиенти и подчертават техния индивидуален стил.“ – Фридрих Вилле, СЕО За дългогодишния си опит – повече от 30 години - FREYWILLE създават нови стандарти в емайлирането, дизайна на бижута и разпространението им по света.

Два съществени елемента са в основата на креативната работа на екипа на FREYWILLE: любов към изкуството и страст към дизайна. Много от колекциите са вдухновени от известни художници, а интерпретацията им е уникална. Други са плод на хуманистичната философия на бранда. Всяка една колекция е различна, но между всички има един свързващ елемент: ентусиазъм за истинско изкуство.

Сърцето на всяко бижу на FREYWILLE е артистичният дизайн на емайла, който се изгражда многопластово и постепенно. Стотици стъпки и съвършена техника са необходими за създаването на деликатен и интензивен на цвят емайл. Всяко бижу е ръчно изработено във Виена от ювелирни майстори, които съхраняват тайните на процеса, гарантирайки Ви уникалността и най-високото качество на бижутата FREYWILLE.

Последни новини
Още от Новини