SAP вижда бъдещето си в облака

Роб Енслин, член на борда на SAP

Централата на SAP AG във Валдолф, Германия. 24 февруари 2014. Photographer: Krisztian Bocsi/Bloomberg Централата на SAP AG във Валдолф, Германия. 24 февруари 2014. Photographer: Krisztian Bocsi/Bloomberg

Интервю на Роб Енслин, член на борда на SAP за Енджи Лау от Bloomberg Хонконг за стратегията на компанията в Азия и плановете за развитие на облачните услуги, Интернета на нещата, изкуствения интелект и големите масиви данни. Интервю от 8 юни 2016. Роб Енслин коментира и придобиването от SalesForce.com на Demandware.

Базираната в Германия компания за софтуер SAP  обяви партньорство през май с Apple за разработка на приложения за новия iPhone. То предвижда интеграцията на платформата на SAP Hana в приложенията за iPhone и iPad.

В средата на май германският технологичен гигант SAP съобщи, че ще разширява корпоративните услуги с облачната платформа Hana за Интернет на нещата.

"Всички са в облака. Всички вървят натам. SAP от години се отличава.

Току-що създадохме ново поколение ERP система върху Hana. Работим по Интернета на нещата /IoT/, машинно учене, изкуствен интелект. Вярвам, че това, което ни отличава е вниманието към клиентите.

Ще продължаваме да правим иновации в големите масиви данни и Интернета на нещата, като предоставяме решенията на клиентите си в облака", каза Роб Енслин, член на борда на SAP.

Чуйте цялото интервю във видеото.

 

Последни новини
Още от Новини