Investbook

Понеделник - петък, 20 часа

Водещ: Александър Костадинов

Министерството на туризма трябва да се припознае като собственик на туристическите атракции

Доц. Румен Драганов, Национален борд по туризъм, Investbook, 05.06.2017

доц. Румен Драганов, Национален борд по туризъм. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria доц. Румен Драганов, Национален борд по туризъм. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Предстоящата конференция, организирана от Националния борд по туризма е едно от най-големите и важни събития в туризма в България. Toва заяви в предаването Investbook c водещ Димитър Вучев доц. Румен Драганов, председател на контролния съвет на Националния борд по туризъм.

Престои четвъртият конгрес на Националния борд по туризъм, като първия ден е конгресната част. В нея има шест панела, които са изключително насочени към развитието на общините. Първият панел е насочен към това, че София е най-бързоразвиващата се туристическа дестинация. 

"Първият ден е насочен към реформата в туризма във всички направления, в които очакваме да се случат в този мандат на правителството. През втория ден пък правим наситена програма по отношение на видни представители от хотелската индустрия в Европа, за да кажат какви са темповете на развитие и водещите туристически продукти в света", коментира доц. Драганов. 

По думите на Румен Драганов важно внимание на предстоящото събитие ще бъде отделено на Закона за туризма.

Bloomberg TV Bulgaria e медиен партньор на събитието. Повече може да намерите тук!


 

Последни новини
Още от Investbook