Investbook - архив

Понеделник - петък, 20 часа

Водещ: Александър Костадинов

Спортът като бизнес

Основателят на BB-Team Димитър Михайлов, Investbook, 14.04.2017

Основателят на BB-Team Димитър Михайлов. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Основателят на BB-Team Димитър Михайлов. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Днес познанията на средностатистическия българин за здравословния начин на живот са доста по-високи спрямо 1999. В момента има много повече начини, по които човек може да изглежда и да се чувства по-добре и да се грижи за здравето си. Това коментира основателят на BB-Team Димитър Михайлов в ефира на Investbook с Димитър Вучев по Bloomberg TV Bulgaria. 

По думите му се наблюдава бум във фитнес индустрията, но дали ще има пренасищане, зависи от качеството на самите услуги. "Масовите спортни центрове вървят към по-профилирани зали, в които има конкретни услуги", подчерта Михайлов. 

"Много проблеми, съществуващи от години, вече започват да се решават чрез адекватни технологии. Индивидуализирането на някакво ниво ще позволи разделението между спорт и здравословно хранене да бъде премахнато и от гледна точка на бизнеса много повече професионалисти в тази сфера ще могат да увеличат клиентската си база", каза още той.

Вижте целия разговор във видеото:

 

 

Последни новини
Още от Investbook