Том Макензи, Bloomberg Пeкин: Чудесно е, че сте в семейството ни

По-рано лично Майкъл Блумбърг отправи поздрав за 5-ия рожден ден на Bloomberg TV Bulgaria

21:31 | 19 октомври 2020
Обновен: 21:48 | 19 октомври 2020
Автор: Николета Рилска

Специален видеопоздрав чак от Пекин пристигна в Bloomberg TV Bulgaria. По повод 5-ия рожден ден на телевизията Том Макензи от екипа на Bloomberg Пeкин изпрати празнично обръщение, в което произнесе на български и думата „честито“.

„Поздравления от Bloomberg! Чудесно е, че сте в семейството ни! Честито, Bloomberg  TV Bulgaria”.

В днешния ден, когато официално отбелязваме 5 години от старта си в българския ефир, получихме и редица поздравления от Bloomberg Лондон, Ню Йорк, Мексико, Хонг Конг, Монголия, както и от не кого да е, а от основателят на Bloomberg LP Майкъл Блумбърг.

"През последните пет години вършим страхотна работа. Предоставяме интересни, независими и базирани на данни финансови новини на всички в България. Наслаждавайте се на този юбилей и Благодаря за всичко, което правите! И продължавайте в същия дух", обърна се той към целия екип на Bloomberg TV Bulgaria.

По повод празник стартирахме специална кампания, насочена към подкрепа към стартъп общността в България – Вдъхновяващите 5.

Снимка

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

В рамките на инициативата пет стартъпа ще получат възможност за безвъзмездни консултации с едни от най-големите имена в предприемаческата стартъп екосистема. Повече подробности как може да се включите ще откриете на специалната страница на „Вдъхновяващите 5“ - https://inspiring5.bloombergtv.bg/ 

Благодарим Ви за доверието!

Целия поздрав вижте във видео материала.