Бизнес Среща Сезон 2: Предприемачи на бъдещето. Епизод 2 - Идеите и предизвикателствата на времето

Геновева Христова, предприемач и управляващ съдружник в мебелната компания Лигна груп и Янко Петров, управител на производителя на стандартни и индивидуални модулни конструкции Mob Happy Life

16:24 | 21 септември 2021
Обновен: 17:07 | 21 септември 2021
Автор: Антон Груев
Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Това е подкаста Бизнес среща. В няколко издания ви правим съпричастни към менторски сесии между инвеститори и предприемачи. Те са продължение на проекта Предприемачи на бъдещето и се излъчват с подкрепата на Уникредит Булбанк.

В този епизод ще чуете разговора между Геновева Христова, предприемач и управляващ съдружник в мебелната компания Лигна груп и Янко Петров, управител на производителя на стандартни и индивидуални модулни конструкции Mob Happy Life. От менторската сесия ще разберете какво още е нужно, освен страст, хъс и отдаденост, за да може една идея да се превърне в устойчив бизнес и да издържи на предизвикателствата на времето и кои са грешките, от които може да се предпазим при изграждането на даден бизнес модел.

---

В следващото издание на подкаста очаквайте срещата между Виктор Манев, съосновател и партньор в инвестиционната компания Impetus Capital и Блажка Трепетанова и Денимир Димитров, основатели на компанията производител на биоразградими прибори и чинии Zero Wave.