Vivacom: Имаме ръст на потреблението на EON през зимните месеци

За празниците от Vivacom ще предоставят специален комплимент към своите клиенти

14:03 | 20 декември 2021
Обновен: 16:13 | 20 декември 2021
Автор: Антон Груев
Снимка: Unsplash
Снимка: Unsplash

 

Vivacom наблюдава ръст в потреблението на интерактивната си телевизионна услуга EON през зимните месеци и вече планира как да развива EON портфолиото си през следващата година. Това стана ясно от участието на Людмила Семерджиева, старши специалист Продуктово развитие във Vivacom, в технологичния подкаст на Bloomberg TV Bulgaria “UpDate”.

Според Семерджиева е нараснала средната продължителност на гледане на абсолютно всички устройства – на телевизори с приемника на компанията и през приложението на услугата на умни телевизори и различни мобилни устройства. От компанията очакват тенденцията за растеж да се запази и през предстоящите зимни месеци, тъй като хората ще прекарват повече време у дома.

Vivacom определя EON като най-бързо развиващата се услуга в портфолиото ѝ, а очакванията ѝ са, че през 2022 г. ще запази бързия темп на растеж на броя на потребителите.

„Това, че услугата се приема толкова добре от клиентите, само ни мотивира да продължаваме да мислим с какво да подобрим тяхното изживяване и да им предложим най-добрата телевизионна услуга“, коментира Семерджиева.

По думите ѝ потребителите гледат най-активно сутрин между 6 и 9, когато хората се подготвят за работа, както и вечер между 19 и 22 ч., но напоследък компанията наблюдава и пикове при излъчванията на обедните емисии новини.

За празниците от Vivacom ще предоставят специален комплимент към своите клиенти – всички, които разполагат с по-малките пакети на EON, ще имат възможност да се докоснат до премиум услугата. А тези, които вече имат Premium пакета, ще получат специален с нова, специално подбрана селекция от филми и сериали. Коледната кампания с отключването на телевизионно съдържание и видеотеките е за периода от 20.12.2021 г. до 05.01.2022 г.