Галина Александрова за плана на САЩ да въведат санкции срещу Северен поток - 2 и Турски поток

09:17 | 11 декември 2019
Обновен: 09:17 | 11 декември 2019

Галина Александрова, журналист, 3e news, Бизнес старт, 11.12.2019