Facebook очаква най-голямото пазаруване в историята

Никола Менделсън, вицепрезидент за Европа, Facebook

14:57 | 19 октомври 2021
Преводач: Силвия Грозева

Apple и Google спират рекламните кукита. Какво означава за вас? Ще трябва ли да работите още по-упорито, за да запазите тази връзка? Какво планирате?

Като компания сме изправени пред голяма конкуренция от много различни технологични фирми.

Забеляза ли сме особено чрез промените, които направи Apple с IRS14, че някои бизнеси минават през всички тези промени. Ние продължаваме да адаптираме системите си, за да им помогнем да постигнат до клиентите си, да си подобрят дейността и резултатите от нея и да имат конверсии, като в същото време уважават личното пространство на потребителите.

Така че продължаваме да имаме тези неща като приоритет.

Най-важното за нас е бизнесите, които идват – съществуващи или нови, ще получат от нас помощ да постигнат пазарните си цели за свързване с клиенти. Това особено важи в края на годината и сезона на празниците, когато е толкова натоварен период.

За да постигнат тези бизнеси продажби и растеж.

Това ни вълнува силно.

Очаквате ли отлив на реклама в оживения празничен сезон поради смущения във веригите на доставка?

Всички индустрии в момента са засегнати от проблемите във веригите на доставка. Те ги засягат по различен начин.

От разговорите, които водя с бизнес партньорите в момента, нещата се въртят около оживения празничен период от годината и вероятно това, което се очаква да стане най-голямото онлайн пазаруване в историята. Заради това, което забелязваме като дигитална трансформация.

Особено в последните 18 месеца.

Получаваме много съобщения в Twitter и Instragram с въпроси какво трябва да направят хората, за да работят за Facebook и да изграждат метавселената. Какви са уменията на утрешния ден, които търсите днес, за да я изградите?

Много хубаво, че хората се интересуват. Да, ние търсим хора. Проверете свободните работни позиции при нас. Ще има най-различни работни позиции в най-различни области.

Търсим инженери, хора, които се интересуват и имат умения в изкуствения интелект, машинно учене, дизайн – всякакви хора. 10 хиляди работни места е много голяма цифра.

Така че проверявайте онлайн, определено търсим хора за работа.