IBM пуска хибридна облачна услуга с обществен достъп, част 1

Джим Уайтхърст, президент на IBM

11:20 | 3 март 2021
Обновен: 11:32 | 3 март 2021
Автор: Петя Кушева

Едно от големите предизвикателства, които сме виждали с облачните услуги, е че не са просто място, където управлявате изчислителни системи. Това е модерен начин за управляването им - силно автоматизиран и стандартизиран. Има вградено ниво на сигурност, защото има по-цялостна рамка и автоматизация.

Проблемът е, че при толкова много индустрии, тъй като са регулирани или имат работни обеми, които трябва да се управяват на едж устройство, не може да се възползвате от тези предимства, защото са заключени в големи хипер-мащабни облачни доставчици.

Тъй като рамката може да има хибридна облачна платформа, сега ние пренасяме целия облак където и да искате да го използвате.

Искате да имате облак и всички негови услуги във вашия собствен център за данни - можем да ви го осигурим.

Искате да имате едж устройство, защото имате приложение за машинно обучение, което се нуждае от визуална емисия - това са прекалено много данни за връщане обратно до облака, но сега вече можете да го направите .

Наистина е трансформиращо. Позволява ни да изпозваме платформата, която придобихме с Red Hat, която е платформа за данни и работи навсякъде. Сега добавяме всички облачни услуги върху нея.

Доста уникална е на пазара и е нещо специално за регулираната индустрия или за конкретни случаи на употреба.

Вижте втора част на видеото.