EHang създава нова градска мобилност

Ричард Лиу, главен финансов директор на EHang

18:00 | 18 януари 2021
Автор: Bloomberg TV Bulgaria

EHang е технологична компания, която разработва платформа за градска мобилност. Нашият основен фокус е в развитието на възможностите, които градската мобилност предоставя, като целта ни е да превозваме както пътници, така и да се занимаваме с логистика и товари.

Някои хора си мислят, че това е нещо, което предстои в бъдещето, но според нас то няма да е толкова далече от сегашния момент.

В нашата компания имаме план за пускане на така наречената от на Оперативна услуга за градска мобилност през 2021 година. Базирани сме в Китай, така че ако имате възможността да дойдете в страната, може да изпробвате този нов тип услуга.

Заради пандемията през тази година ще продължим да се фокусираме върху нашия домашен пазар, китайският. Ние сме базирани в град Гуанджоу, така че ако дойдете там, може да изпробвате този нов вид услуга. А в международен план, европейският пазар е много важен за нас. Там също имаме оперативен екип и се надяваме, че след като пандемичната ситуация се стабилизира, ще можем да разширим дейността си и там.