Как Apple ъпдейтва iPad Air

Новите технологии под капака

12:01 | 17 септември 2020
Автор: Bloomberg TV Bulgaria

Нов iPad от осмо поколение. Той има повече възможности от всякога. Като за начало - А12 Bionic.

Този чип е като мощен генератор и включва мощен процесор и супер бързи графики. В сравнение с бързия чип на миналогодишния iPad процесорът му е с 40% по-бърз и гарантира огромен скок с два пъти по-бързия графичен процесор. Тези допълнителни възможности са страхотна придобивка за всичко – от работата със съдържание с висока резолюция до омагьосващото гейминг преживяване.

В сравнение с конкурентните устройства от последната година, той е далеч напред. Новият iPad с А-12 Bionic е два пъти по-бърз от най-продаваните Windows лаптопи, до три пъти по-бърз от най продаваните Андроид таблети и до невероятните 6 пъти по-бърз от най-продавания Chromebook. iPad оставя конкурентите да му дишат праха!

И цялата тази мощ стига до вас в тънка и с олекотен дизайн кутия, лесна за пренасяне, със страхотни камери и батерия, която издържа цял ден.

Дали чиповете от осма серия са нещо повече от работния и графичния процесори?

Те включват мощна, уникална технология като Neural Engine за машинно обучение, включена за първи път нашия най-популярен iPad.

С нея се обработват до 5 трилиона операции в секунда и се обезпечават незабравими преживявания с iPad.

Като например да можете да незабавно да променяте цветовете на снимките си или дори да анализирате играта си на тенис чрез статистика в реално време като скорост на топката и позиция на тялото.

Като цяло А-12 Bionic издига представянето на ново ниво и прави iPad по-мощен от всякога.

Да поговорим и за аксесоарите. Те разширяват гъвкавостта на iPad.

iPad осмо поколение работи с пълноразмерна смарт клавиатура и клавиатури от Logitech като комбинирания тъч и трак пад и здравата комбинация, която е важна за училищата. Разбира се, новият iPad работи с един от любимите ни аксесоари – Apple Pencil.

Това е златният стандарт в творческите приложения заради невероятната му прецизност и нищожно забавяне, с които дава възможност на художниците да съживят фантазиите си.

Той се е превърнал в незаменим инструмент за дневници и водене на подробни бележки. Изумени сме от това, което хората сътворяват с Apple Pencil на своя iPad. Уникално е.

iPad OS 14 извежда Apple Pencil на ново ниво като добавя мощни нови възможности както и други нови характеристики.