Best Western разчита на още програми за заетостта в САЩ

Дейвид Конг, изп.директор на Best Western International Inc.

13:09 | 7 юли 2020
Автор: Bloomberg TV Bulgaria

През април тази година бюрото по статистика на трудовата заетост съобщи, че туристическата индустрия е загубила 7.7 млн работни места.

Това прави повече от строителството, производството, образованието, търговията на дребно и здравеопазването взети заедно. Това е девет пъти повече отколкото последствията от 11 септември.

Докладите съобщават, че ще имаме 57% спад в приходите ни през 2020, възлизащи на 135 млрд долара.

За радост от миналия уикенд / 27-28 юни 2020, бел. ред./ нещата се подобриха малко и в нашата система виждаме, че заетостта се е подобрила до почти 50%.

Така че това наистина е насърчително, защото в един момент бяхме паднали до 20%. Така че забелязваме някакви признаци на възстановяване. Нещо много насърчително.

Здравето и благосъстоянието на гостите ни интересува най-много. Веднага щом узнахме за пандемията, въведохме подобрения в програмата си за обучение.

През 2012 г хотелите Best Western бяха първата верига, получила приз за стерилност на стаите за гости.

Затова сега първи обърнахме внимание на чистотата. Подобрихме санитарния си протокол през последните няколко месеца, а наскоро разработихме програма за почистване, за да покажем, че ни е грижа за гостите и партньорите ни.