Cisco ще използва AI, за да предпази AI системите от атаки, част 2

Джиту Пател, изпълнителен вицепрезидент и генерален мениджър сигурност и сътрудничество, Cisco

22:50 | 22 април 2024
Преводач: Силвия Грозева

Говорите за строителните блокчета. Ние искаме да говорим за центровете за данни. Те набираха все повече и повече служители. Знаем, че изграждането на тази инфраструктура тече. Разходите за повечето от нея са одобрени. Предвидени ли са разходи за Хиперщита? Някой купува ли тази услуга от вас? Наред с развитието на инфраструктурата?

Ние току-що го обявихме на клиентите си. Много от водещите главни директори по сигурността на информацията са тук, в Обединеното кралство, където направихме съобщението. Най-често чувах, че това напълно променя правилата на играта.

Дори един клиент ми каза, че иска два.

Така че ако ви е грижа за киберсигурността, ако ви грижа за защитата на критичната ви инфраструктура, очевидното ви решение ще бъде да потърсите нещо такова, нещо като Cisco Hypershield.

Той е всъщност единствен на пазара. Никой друг не успява да овладее този проблем като нас.

Всичко това е около партньорството с Nvidia, за което все повече говорите. Как участва Nvidia тук?

Трябва да работите с голямата екосистема, а не държите да сте единствен защитник. Nvidia е много важен играч в киберсигурността и затова си партнираме с тях. Така можем да изграждаме модели на системи за сигурност. Ние модернизирахме нашата технология за техните графични процесори. Ще продължаваме да работим с Nvidia и останалите.

Вече имаме страхотно партньорство с Nvidia и сега го разширяваме още повече.