В развитие

Всеки делник от 12 до 14 часа и от 18 до 20 часа
Водещ: Вероника Денизова

Пазарът жадува иновации

Владислав Иванов, мениджър Мобилен бизнес на Lenovo за Югоизточна Европа, във В развитие, Bloomberg TV Bulgaria, 12.05.2016

20:18 | 12 май 2016
Автор: Кирил Петков
Владислав Иванов, мениджър "Мобилен бизнес" на Lenovo за Югоизточна Европа. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
Владислав Иванов, мениджър "Мобилен бизнес" на Lenovo за Югоизточна Европа. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Пазарът е пренаситен от това, което получава в момента. Той иска иновация. Това каза Владислав Иванов, мениджър "Мобилен бизнес" на Lenovo за Югоизточна Европа в предаването "В развитие" на Bloomberg TV Bulgaria, като коментар на последните данни, че пазарът на смартфони се оказва с най-анемичния ръст в историята на продажба на подобни устройства. 

"Всички прожектори сега са насочени към събитието в САЩ, където ние сме с готовност да покажем нови технологии. На 9 юни ще представим Tango технологията, проекта, който имаме заедно с Google. Очакват се и още продукти, които ще представим на това събитие".

По думите на Иванов "Google реално е акционер в Lenovo, още със сделката в края на миналата година, в която за 700 млн. долара придоби 6% от акциите на Lenovo".

"Очакваме да бъдат представени много нови продукти, които са се развивали през последните няколко години. Очакванията ни са, че Tango проектът ще бъде само първия от серия силни проекти с Google".