Бизнес старт

Всеки делник от 9:30 часа
Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

5G развитието и технологиите - водещата тема на новия брой на Bloomberg Businessweek Bg

Ивайло Лаков, главен редактор на Bloomberg Businessweek Bg и водещ на предаването "Светът е бизнес", "Бизнес старт", 18.06.2021

13:33 | 18 юни 2021
Обновен: 13:42 | 18 юни 2021
Автор: Севделина Илиева

Излезе новият брой на списанието Bloomberg Businessweek Bg. Повече за него, разказа Ивайло Лаков, главен редактор на Bloomberg Businessweek Бг и водещ на предаването "Светът е бизнес", в ефира на предаването "Бизнес старт" с водещ Живка Попатанасова.

Темата на броя е посветена на 5G развитието и технологиите и затова корицата, коментира той, е една своеобразна метафора за човешката еволюция.

"В списанието има много интересен текст на д-р Щерю Ножаров, за това какво ще промени 5G, защото всички си го представяме като по-голяма скорост на трансфер на данни, но всъщност става дума за много други неща", добави Ивайло Лаков.

Главният редактор на списанието коментира още, че интересът към списанието нараства все повече. Този месец дори тиражът е увеличен, за да може то да се намира по-лесно в търговската мрежа. Много скоро ще може читателите да си направят и абонамент за списанието. 

Можете да намерите Bloomberg Businessweek Bg в търговските мрежи

Целия разговор може да видите във видеото.

Всички гости на предаването "Бизнес старт" може да видите тук.