Светозар Димитров

Водещ на "В развитие"

Светозар Димитров се присъедини към екипа на Bloomberg TV Bulgaria през 2017 година като редактор на предаването „В развитие“. В началото на 2018 година става водещ на "В развитие", заедно с Вероника Денизова и Делян Петришки. Всеки делник от 12 и 18 часа „В развитие“ дава задълбочена информация за новините от пазарите, политическите и икономически процеси у нас и по света.

 Журналистическите му интереси са в сферата на конкурентоспособността на българската икономика и мерките за подобряване на бизнес климата, пазара на труда, симбиозата между наука и бизнес, както и политическите и икономически процеси на Стария континент и Северна Америка. Преди присъединяването му към Bloomberg TV Bulgaria Светозар трупа опит в Nova и bTV

Светозар Димитров изучава "Политически науки" в УНСС и "Електронни медии" в СУ "Св. Климент Охридски". По време на следването си се присъединява към AIESEC - България, част от най-голямата организация за студенти по икономика в света. Той е и един от основателите на секцията в Софийския университет.  

Последни новини
Още от За нас