В развитие

Всеки делник от 12 до14 часа и от 18 до 20 часа 

Водещи: Вероника Денизова и Делян Петришки 

Ваканция и Спа експо събира туристическия сектор за 36-та година

Доц. Соня Алексиева, НБУ, жури на Ваканция и Спа експо 2019, В развитие, 12.02.2019

Водещото международно туристическо изложение у нас „Ваканция и Спа експо“ ще се проведе за 36-та година от 14-ти до 16-ти февруари в София и Велико Търново. Събитието събира бизнеса, потребителите, клиентите и студентите на България, за да проследят какви са последните тенденции в туристическия сектор и кои са предизвикателствата пред него. Това каза доц. Соня Алексиева, НБУ, жури на Ваканция и Спа експо 2019, в предаването „В развитие“ с водещ Вероника Денизова.

Напоследък често говорим за виртуални борси. Хората на бизнеса обаче все още не биха изпуснали възможността да са заедно, да обменят идеи, дори да видят конкурентите си“.

Гостът отбеляза, че една от добрите новини за тазгодишното издание на изложението е участието на темата за СПА туризма.

„Все повече хора искат да пътуват за здраве и търсят СПА дестинации... В продължение на няколко часа ще се проведе международна конференция на Български съюз по балнеология и СПА туризъм, по време на която експерти ще коментират всички теми – от проблемите на сектора до квалификацията на кадрите, какво се променя в индустрията, какво трябва да се направи – като цяло къде е България на картата на европейския СПА туризъм“.

Алексиева посочи още, че първият ден на събитието е предназначен само за представители на бизнеса. Традиционно във втория и третия ден форумът се радва на голяма посещаемост от страна на потребители, отбеляза тя.

Българинът вече не планира почивката си в последния момент. Така за него атракциите и преференциалните предложения по време на изложението представляват голям интерес“.

Повече по темата гледайте във видео материал.

 

 

 

Последни новини
Още от В развитие